Applicatie Services

Applicatie Services

De ICT infrastructuur heeft als doel uw medewerkers ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit gaat verder dan alleen het technisch inrichten van uw omgeving met devices, servers en netwerkcomponenten. Een net zo'n belangrijk onderdeel van de ICT omgeving is het applicatielandschap en de wijze waarop informatie binnen uw organisatie geborgd is en op een veiliige manier gedeeld kan worden. 

Specialist in Applicatie diensten

Bij Call2 zijn we gespecialiseerd binnen het vakgebied Applicatiemanagement. We beschikken over jarenlange ervaring met het packagen en distribueren van software binnen organisaties. We hebben de kennis en expertise in huis om alle taken binnen dit proces voor u uit te voeren. Om het u helemaal makkelijk te maken kunnen we deze dienstverlening geheel voor u uitvoeren vanuit onze eigen packagestraat. Het is ook mogelijk om onderdelen van het packageproces door ons uit te laten voeren of onze medewerkers in te zetten om deze werkzaamheden binnen uw ICT organisatie op locatie uit te voeren.

Deskundig webbeheer

Tevens beschikken we over een club specialisten op het vlak van content management systemen en het beheer van webomgevingen. Onze professionals kunnen u ondersteunen bij het opzetten, verder ontwikkelen en beheren van deze omgevingen.

Een greep uit onze klanten