Inventarisatie en Rationalisatie

Inventarisatie en Rationalisatie

Call2 biedt de mogelijkheid om via inventarisatie en rationalisatie applicaties doelmatig in te zetten. Wij ondersteunen u in het beheer van software. Op dit gebied zijn er namelijk veel zaken die uw aandacht vereisen. Software levert bepaalde functionaliteit om processen te ondersteunen. Er zijn meerdere leveranciers voor programma's, die over dezelfde functionaliteiten beschikken. Daarnaast wordt deze software aan de lopende band vernieuwd en volgen nieuwe versies elkaar snel op. 

De software huishouding op orde

Call2 helpt organisaties om grip te krijgen op het softwarebeheer. We maken een overzicht van alle softwareversies en varianten en schonen deze op structurele wijze op. Het uitbesteden van het beheer en onderhoud van software kan u veel lasten en kosten besparen. Zeker als het gaat om packaging en distributie scheelt het veel tijd en geld om een beperkt aantal programma's bij te houden.

Betrouwbare procesmatige aanpak 

Het proces van verkrijgen van overzicht (inventarisatie) en het opschonen van het aantal (rationalisatie) kunnen we met Call2 voor u uit handen nemen. Onze specialisen hebben veel ervaring om dit op een gestructureerde wijze voor u uit te voeren.

Een greep uit onze klanten