Workshops

Workshops

We nemen voor u graag de verantwoordlijkheid en zorg uit handen met betrekking tot het uitvoeren van applicatiemanagement diensten. Vanuit onze eigen packagestraat kunnen we alle stappen binnen het packaging domein voor u uitvoeren, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Opleidingen op het gebied van packaging

Call2 verzorgt workshop waarbij de ins en outs van het packagen aan uw medewerkers worden bijgebracht. Het kan namelijk zo zijn dat u er de voorkeur aan geeft om deze zaken door uw eigen medewerkers uit te laten voeren. In dat geval zoekt u naar een goede manier om de juiste kennis en expetise binnen uw organisatie te ontwikkelen. Door onze ervaring met packaging kunnen we u hierbij ondersteunen. 

Praktische technische training

In een klassikale training leren uw medewerkers de technische inhoud en achtergrond van applicatie packaging met behulp van AdminStudio. Ze maken kennis met het veld van applicatiemanagement. We leren uw medewerkers AdminStudio te installeren en te configureren en vervolgens te gebruiken voor het maken van MSI pakketten. 

Uitgebreide kennis van virtualisatie

Beschikt u over een applicatie landschap waarin virtuele applicaties worden aangeboden, dan kunt u ook bij ons terecht voor een workshop Microsoft Application Virtualization. In deze workshop leren uw medewerkers over de inrichting en het gebruik van een Sequencer Werkstation, het maken en beheren van de distributieomgeving en het inrichten en gebruiken van de App-V Client machine. Daarnaast wordt kennis van de principes van virtualisatie overgedragen, de essentiële procedures voor het maken van Applicatie Packages en worden diverse andere methoden en tools om applicatie virtualisatie met App-V uit te voeren geïntroduceerd.

Een greep uit onze klanten