Skip to the content

Call2 levert al meer dan 20 jaar servicedeskmedewerkers met de hoogste klanttevredenheid en kwaliteit. Zijn de IT-vragen lastig op afstand op te lossen? Call2 levert ook onsite support. Denk hierbij bijvoorbeeld aan IT-inlooppunten, assistentie bij IT-migraties of gewoon een handige IT-er op locatie.

Onsite support

IT-ondersteuning gaat verder dan het opzetten van een servicedesk waar eindgebruikers met hun IT-vragen terecht kunnen. Bepaalde IT-vragen en problemen zijn niet of lastig op afstand op te lossen of kosten simpelweg te veel tijd, waardoor de bereikbaarheid van de servicedesk in het geding komt. Een waardevolle toevoeging op een bestaande servicedesk is het organiseren van onsite support. Op die manier bieden we gebruikers ter plaatse verdere ondersteuning. Call2 kan dit structureel verzorgen, als toevoeging op de servicedesk, of in meer ad hoc vormen bij migraties en grote IT-wijzigingen. Wij zorgen er voor dat de onsite support medewerkers de juiste kennis en ervaring hebben om de medewerkers op locatie snel en efficiënt weer op weg te helpen.

Servicedesk

In de vorm van detachering zetten wij gedreven en gecertificeerde professionals in op bestaande servicedesks. Daarnaast bieden wij een managed variant, waarbij wij de gehele verantwoordelijkheid van de servicedesk dienstverlening overnemen en zorg dragen voor kwalitatief hoogstaande en servicegerichte dienstverlening. Call2 biedt verschillende flexibele vormen van servicedesk dienstverlening aan. Door gebruik te maken van onze interne servicedesk zijn alle denkbare constructies in te richten. Denk hierbij aan volledig resultaatverantwoordelijke 24x7 support dienstverlening, of een aanvulling op een bestaande servicedesk voor de uren buiten kantoortijd.

We bekijken graag de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Het optimaliseren van de IT-infrastructuur is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Call2 helpt meer dan 120 organisaties door heel Nederland bij het professionaliseren van de IT-omgeving. Met meer dan 400 ambitieuze en leergierige IT-professionals nemen wij al meer dan 20 jaar alle uitdagingen binnen het werkplekdomein aan, met een optimale gebruikersbeleving als resultaat. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik ga akkoord met het privacy statement

Detachering en managed services

Ontdek ook onze andere diensten