Skip to the content

Detachering zorgt ervoor dat klanten binnen no time over extra capaciteit en expertise beschikken waar en wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld bij onvoorziene afwezigheid of omdat er tijdelijk extra handen nodig zijn voor een IT-project. Call2 levert ambitieuze IT-professionals met geruime kennis op het gebied van IT-support, IT-beheer, applicatiemanagement en migraties

Onze mensen maken het verschil

Bij Call2 staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Onze mensen onderscheiden zich door hun ambitie, enthousiasme en up-to-date kennis. Doordat Call2 haar mensen middels een uitgebreid selectieproces selecteert, is kwaliteit een gegeven. Een Call2-medewerker start met een intensieve traineeweek waarin het DNA van Call2 wordt vertaald naar de praktijk. Ons DNA is opgebouwd uit zes kernwaarden: hospitality, ambitie, communicatie, ownership, betrokkenheid en techniek. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze mensen leveren en zien dit terug in de tevredenheid van onze klanten. In 2018 waardeerden zij onze dienstverlening wederom met een 8,3 gemiddeld.  

Naast ons interne opleidingsplan, kijken wij ook naar de specifieke kennis die nodig kan zijn voor een project. Opleidingen die hierbij om de hoek komen kijken, nemen wij in dit geval mee in het opleidingsplan van onze mensen.

Is het tijdelijk (te) druk op de afdeling, is er tijdelijke vakantievervanging nodig, komt er een groot project aan waar wel wat extra handen nodig zijn of blijft het werk structureel of voor een bepaalde periode liggen? Call2 helpt bij het selecteren en het inzetten van tijdelijke krachten op detacheringsbasis.

Voordelen detachering

  • Snel op- en afschalen
  • De juiste kennis op het juiste project
  • Kostenbesparing – detacheren is vele malen voordeliger dan zelf werven
  • Flexibele contractvormen
  • Continuïteit – onze medewerkers zijn snel ingewerkt
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Geen omkijken naar bij- en omscholing
  • Extra inzichten en innovatieve oplossingen (gevraagd en ongevraagd advies)

We bekijken graag de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Het optimaliseren van de IT-infrastructuur is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Call2 helpt meer dan 120 organisaties door heel Nederland bij het professionaliseren van de IT-omgeving. Met meer dan 400 ambitieuze en leergierige IT-professionals nemen wij al meer dan 20 jaar alle uitdagingen binnen het werkplekdomein aan, met een optimale gebruikersbeleving als resultaat. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik ga akkoord met het privacy statement