Skip to the content

Wij kijken direct of we een match zien!

Op zoek naar (tijdelijk) extra capaciteit?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Als Call2-partner ontvangt u iedere twee weken een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en onze beschikbare profielen.

Meer informatie?

Contact

Heeft u een andere aanvraag of wilt u meer informatie? Neem contact op door te mailen naar resource@call2.nl of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onze diensten

IT-support

Call2 levert al meer dan 20 jaar servicedeskmedewerkers met de hoogste klanttevredenheid en kwaliteit. Zijn de IT-vragen lastig op afstand op te lossen? Call2 levert ook onsite support. Denk hierbij bijvoorbeeld aan IT-inlooppunten, assistentie bij IT-migraties of een handige IT'er op locatie.

IT-beheer

Call2 beheert de werkplek en alle benodigde infrastructuur die daarvoor nodig is. Wij onderhouden de capaciteit, functionaliteit en integriteit van IT-systemen. Door proactief beheer en actieve monitoring houden wij het netwerk ook stabiel en veilig. Onze beheerspecialisten zijn onder andere Microsoft gecertificeerd en houden zich continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Applicatiemanagement

Onze applicatiespecialisten zijn bijzonder gedreven in het packagen (geautomatiseerd installeren en configureren) en distribueren van software. Zij beschikken onder andere over de juiste expertise om applicatielandschappen te scannen, verkleinen en efficiënter te beheren.

Migraties

In de wereld van vandaag verandert niets zo snel als technologie. Of het nu gaat om het migreren van werkplekken, servers, een domein of servicedesk, Call2’ers bijten zich graag vast in een project en zorgen ervoor dat de reguliere werkzaamheden niet of nauwelijks worden verstoord.