Skip to the content

In de wereld van vandaag verandert niets zo snel als technologie. Of het nu gaat om het migreren van werkplekken, servers, een domein of servicedesk, Call2’ers bijten zich graag vast in een project en zorgen ervoor dat zij de reguliere werkzaamheden niet of nauwelijks verstoren.

Servicedeskmigraties

Zowel het opzetten als het migreren van een volledige servicedesk vergt deskundigheid, ervaring en kennis. Het is belangrijk dat een partij met die juiste kennis en ervaring de servicedeskmigratie in overleg bekijkt, plant en eventuele risico’s beperkt. Call2 zorgt er te allen tijde voor dat de eindgebruiker niks merkt van de migratie door bijvoorbeeld de deskwerkzaamheden tijdelijk over te nemen binnen ons Managed Services Center. Hierdoor beperken we de impact voor de eindgebruiker tot het minimum.

Servermigraties

Data moeten altijd en het liefst overal benaderbaar zijn. Door onze ruime ervaring in het migreren van volledige infrastructuren weten wij wat nodig is om snel en efficiënt te werken. Zo kan Call2 bijvoorbeeld zorgen voor een migratie van exchange naar Office 365, het migreren van Windows Server of bijvoorbeeld de gehele IT-infrastructuur verplaatsen naar de Cloud. Call2 zorgt voor een soepele migratie met de juiste voorbereiding. Call2 kijkt daarbij naar de impact die de migratie op jouw organisatie heeft en naar verbeteringen binnen het IT-landschap.

Werkplekmigraties

Bij een werkplekmigratie is snel, kundig en efficiënt werken van groot belang. Call2 kijkt naar de wensen en bepaalt een tijdspad in overleg. De voor- en nadelen van ieder migratiescenario vergelijken we uitvoerig. Eén van de werkvormen van Call2 is de ‘Big Bang migratie’. Dit houdt in dat we de IT-omgeving in één keer omzetten. Een goede planning en de juiste nazorg zijn hierbij cruciaal. Ook een migratie per afdeling of werkplek behoort tot de mogelijkheden.

Domeinmigraties

Aan het verhuizen van je domeinnaam zitten nogal wat haken en ogen. Het is daarom belangrijk dat je het overzetten van je domeinnaam in goede banen leidt. Je wilt immers niet dat je domein in de toekomst minder goed vindbaar is of dat bij het overzetten van het domein de omgeving een tijdje niet beschikbaar is. Call2 heeft een domeinmigratie zo geregeld en zorgt er voor dat veiligheid voorop staat.

We bekijken graag de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Het optimaliseren van de IT-infrastructuur is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Call2 helpt meer dan 120 organisaties door heel Nederland bij het professionaliseren van de IT-omgeving. Met meer dan 400 ambitieuze en leergierige IT-professionals nemen wij al meer dan 20 jaar alle uitdagingen binnen het werkplekdomein aan, met een optimale gebruikersbeleving als resultaat. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik ga akkoord met het privacy statement

Detachering en managed services

Ontdek ook onze andere diensten