Skip to the content

Vijf redenen

Bij Call2 maak jij het verschil. Wij zijn ervan overtuigd dat werkplezier heel belangrijk is voor jouw ontwikkeling. We hebben vijf redenen op een rij gezet die werken bij Call2 kenmerken. Past Call2 bij jou?

Werksfeer

Er zijn weinig plekken waar zoveel collega’s ook vrienden zijn geworden. De werksfeer bij Call2 kenmerkt de organisatie. Bij Call2 werken we nauw samen om de IT-infrastructuur bij verschillende nationale en internationale klanten naar een hoger niveau te tillen. Door successen met elkaar te vieren, regelmatig samen te komen en elkaar aan te durven spreken om elkaar nog beter te maken, halen we het uiterste uit onszelf.

Evenementen

Wij zijn heel goed in successen vieren! Op onze feestjes trekken we dan ook regelmatig de Call2 dj-booth uit de kast. Daarnaast organiseren we door het jaar heen verschillende evenementen. Denk hierbij aan FIFA-toernooien, diverse sportevenementen, de jaarlijkse kerstborrel, het zomerfeest, een pubquiz, maar ook verschillende technische events en het bezoeken van beurzen. Kom jij onze race master van zijn troon stoten op de Call2 playseat? Of een virtueel balletje trappen in onze FIFA-corner? We dare you!

Ontwikkelmogelijkheden

​Uniek aan werken bij Call2 is dat je verschillende certificaten op kosten van Call2 kunt halen. Zo zitten ITIL en MCSA bijvoorbeeld in het standaard certificeringstraject bij Call2, maar kun je daarnaast ook diverse andere certificaten halen die aansluiten op je werk en/of interesse. Ook kun je starten met een deeltijd hbo- of wo-opleiding. Wij zorgen er door middel van studiedagen voor dat jij tijd hebt om te kunnen studeren. En haal je een certificaat binnen het loopbaanpad? Dan ontvang je een bonus per behaald certificaat.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Call2 start je binnen het traineeprogramma als eerstelijns servicedeskmedewerker, floorwalker of onsite supportmedewerker met doorgroeimogelijkheden richting complexere vraagstukken en IT-beheer. Heb je andere ambities, bijvoorbeeld binnen digital workspace, security of data en analytics? Er stromen regelmatig mensen door naar onze moederorganisatie KPN. Doordat we onderdeel zijn van een groter geheel zijn er extra veel doorgroeimogelijkheden.

Persoonlijk

Wij zijn oprecht betrokken bij jouw ontwikkeling. Jouw ambities zijn het startpunt van de samenwerking. Je start jouw Call2-carrière altijd met een intensieve maar leuke traineeweek. Zodra je eenmaal aan de slag bent, krijg je iedere zes weken bezoek van jouw people manager. Jouw manager bewaakt jouw ambities en zorgt ervoor dat niets jouw ontwikkeling in de weg staat. Naast technische ontwikkeling investeren wij ook in jouw persoonlijke groei. Zo organiseren we meerdere soft skills trainingen per jaar met de focus op persoonlijke effectiviteit.

Klaar om te groeien?

WE ARE HIRING!

Bij Call2 maak jij het verschil. Wij zijn ervan overtuigd dat werkplezier heel belangrijk is voor jouw ontwikkeling. Past Call2 bij jou? We hebben verschillende vacatures open staan.